Programm "Babysits erivajadustega lastele"

Programm "Babysits erivajadustega lastele"

Autor Babysits
2 minutit lugemist

WHO andmetel elab maailmas 93-150 miljonit puuetega last. Erivajadustega laste vanematel on tihtipeale suuri raskusi oskusliku lapsehoidja leidmisega, kes oleks võimeline nende lapse eest paar tundi hoolitsema. Sageli ei saa nad lihtsalt paluda naabrit lapsehoidjaks. Seetõttu laiendab Babysits oma teenuseid, pöörates erilist tähelepanu erivajadustega laste hooldamisele, et muuta vanematele spetsialiseeritud lapsehoidja leidmine lihtsamaks kui kunagi varem.

Babysits erivajadustega lastele

"Meil on olemas pädevad lapsehoidjad, tõstame nad esile."

Veebilehel Babysits on juba tuhandeid lapsehoidjaid, kes on märkinud, et neil on kogemusi erivajadustega laste hoidmisega. "Babysits erivajadustega lastele" muudab nende kvalifitseeritud lapsehoidjate leidmise vanemate jaoks lihtsamaks.

  • Vanemad saavad nüüd filtreerida oma otsingut "erivajadustega seotud kogemuse" järgi.
  • Lisaks saavad nad otsida konkreetse kogemuse põhjal - kas nende lapsel on autism? Nad saavad täpsemalt näha, millistel lapsehoidjatel on kogemus autistlike lastega töötamisel.
  • Kurtide või vaegkuuljate laste vanemad saavad kasutada ka keelefiltrit, et leida viipekeele oskusega lapsehoidjaid.

Selle kõrval oleme teinud lihtsamaks ka erivajadustega lapsehoidjate leidmise, kellel on kogemusi erivajadustega laste hooldamisel.

  • Lapsehoidjad saavad oma profiilis lihtsamalt märkida, kas neil on erivajadustega laste hoidmise kogemus või mitte, ning see on nüüd nende profiilil esile toodud.
  • Nad saavad valida konkreetse erivajaduse, millega neil on kogemusi, ja märkida, kus nad on selle kogemuse omandanud.

Keskne roll on turvalisusel

Kõik ei saa hoolitseda erihooldust vajavate laste eest. Laste ohutuse tagamiseks on lapsehoidjatel võimalik märkida, kas neil on esmaabitunnistus, ja mõnes riigis on võimalik Babysitsi platvormi kaudu üles laadida karistusregistri tunnistus. Seejärel kontrollitakse sertifikaadi ehtsust ja see märgitakse lapsehoidja profiilile.

Vanemad saavad ka filtreerida, et näha, millistel lapsehoidjatel on karistusregistri tunnistus ja millistel mitte.

"Babysits'i missioon on anda lastehoiu kogukondadele rohkem võimalusi. Loodame, et see uus programm on väärtuslik abivahend erivajadustega laste vanemate võimestamiseks ja aitab esile tõsta erivajadustega kogenud lapsehoidjaid."

Liituge Babysits kogukonnaga!

Registreeru tasuta