Kuidas leida usaldusväärne lapsehoidja?

Kuidas leida usaldusväärne lapsehoidja?

Autor Babysits
4 minutit lugemist

Kas otsite lapsehoidjat? Üha enam lapsevanemaid otsib sobivat lapsehoidjat internetist. Kuid milline on ikkagi parim viis lapsehoidja leidmiseks? Lugege meie 10 soovitust, mida peaksite tegema usaldusväärse lapsehoidja leidmiseks.

1. Pange kirja oma spetsiifilised nõuded

Kõigepealt on oluline mõelda, millist tüüpi lapsehoidjat te otsite. Kas otsite lapsehoidjat ainult nädalavahetusteks või otsite lapsehoidjat, kes saab aidata kogu nädala jooksul?

Võib-olla otsite lapsehoidjat, kes saaks teid aidata mõne pisema majapidamistööga? Mõelge kõik see põhjalikult läbi! Niipea kui teil on selge ettekujutus sellest, mida te soovite ja vajate, saate luua Babysitsi profiili ja avaldada töökuulutuse. Selgitage oma profiilis, mida te täpselt otsite, ja olge võimalikult konkreetne.

2. Otsige mitut lapsehoidjat

Kas vajate lapsehoidjat sageli ebaregulaarsetel aegadel, mitte kindla/määratud graafiku alusel? Sellisel juhul on hea mõte otsida mitu lapsehoidjat, mitte ainult ühte. Siis, kui üks lapsehoidja ei ole saadaval (näiteks eksamite või muutuva ajakava tõttu), saab teda asendada teine lapsehoidja. Sel viisil on teil alati olemas vaba lapsehoidja, olukorrast sõltumata.

3. Soovitused ja hinnangud!

Enne lapsehoidja palkamist on hea mõte vaadata lapsehoidja soovitusi ja arvustusi.

Veebilehel Babysits saad lugeda palju soovitusi ja ülevaateid. Kasutage seda võimalust kindlasti ära! Need soovitused ja arvustused võivad anda suurepärase ülevaate sellest, kuidas lapsehoidja töötab ja mis tüüpi inimene ta on. Nii saate teha parema, teadlikuma otsuse.

find a babysitter

4. Kogemus ja vanus

Veebilehel Babysits näete kindlat ülevaadet kõigist saadaval olevatest lapsehoidjatest ja nendega seotud olulistest andmetest. Kas olete leidnud kellegi, kes võiks olla potentsiaalselt teie pere lapsehoidja? Vaata kindlasti põhjalikult nende vanust ja kogemust. Võite valida noore lapsehoidja, kes tõesti armastab lapsi, kuid kellel pole veel palju kogemusi. Või mõnes olukorras võib olla parem valik vanem lapsehoidja või perehoidja, kellel on palju kogemusi või kogemusi just teatud tüüpi lastega.

Valik on teie teha!

5. Tehke oma valik ja seejärel võtke ühendust

On aeg! Oled läbi vaadanud nii mõnegi lapsehoidja profiili. Nüüd on aeg hakata oma valikut kitsendama ja lapsehoidjatega ühendust võtma. Meie veebikeskkonna kaudu pääsete kergesti suhtlema oma piirkonna lapsehoidjatega. Kasutage Babysitsi sõnumsüsteemi, et võtta ühendust lapsehoidjatega, kes oleksid teie arvates sobilikud teie perega töötama. Siin saate kokku leppida kohtumise intervjuuks ja tutvumiseks.

6. Intervjuu ja sissejuhatav kohtumine

Planeeri sissejuhatav intervjuu/tutvustav kohtumine, et saada võimalikult selge ülevaade sellest, milline on lapsehoidja, tema varasemad kogemused ja pädevused selle töö jaoks. Sissejuhatava kohtumise käigus saate teie (ja teie laps) potentsiaalse lapsehoidjaga paremini tutvuda.

Selle tutvustava kohtumise käigus saate kindlasti aimu, kas teie laps ja lapsehoidja saavad omavahel läbi ja kas lapsehoidja sobib teie perele.

7. Leppige kokku tingimustes

Paljud lapsevanemad otsivad lapsehoidjat, kes on nõus tegema rohkem kui lihtsalt lapsehoidmistööd.

Näiteks lapsehoidja, kes oskab ka sööki valmistada või teha lihtsamaid majapidamistöid. See on muidugi võimalik, kuid oluline on märkida, et see ei ole iseenesestmõistetav. Oluline on seda alati esmalt lapsehoidjaga arutada. Arvestage sellega, et lõbus ja loominguline lapsehoidja, keda teie lapsed armastavad, ei ole alati sama, mis majahoidja või koduabiline. Kuigi mõnikord võib see nii olla.

Kõige tähtsam on see, et ärge unustage lapsehoidjaga lapsehoidja tasu läbi arutada, kui palju te soovite talle maksta ja täpselt mille eest.

tips to find a babysitter

8. Prooviperiood

Määrake prooviperiood. Selle aja jooksul saate teie, teie laps ja lapsehoidja kindlaks teha, kas lapsehoidmine kulgeb plaanipäraselt ning eelistuste kohaselt. Kui te ei ole rahul, võite alati edasi liikuda ja otsida järgmise lapsehoidja.

9. Tutvustused

Kui teie laps on veel väike (näiteks alla 5-aastane) ja näiteks soovite, et lapsehoidja tooks lapse koolist koju? Siis on mõistlik tutvustada lapsehoidjat õpetajatele või lasteaia personalile ja/või teistele lapsevanematele koolis. Niimoodi saate vältida arusaamatusi/vääritimõistmist.

10. Kuula oma sisetunnet

Lõppude lõpuks puudutab see kõik ** teie** last. Seega on oluline kuulata oma sisetunnet. Palgake lapsehoidja ainult siis, kui tunnete ennast täiesti kindlalt, ja ärge tundke ennast halvasti, kui soovite siiski veel veidi edasi otsida.

Loodame, et ülaltoodud näpunäidete abil leiate kiiresti ja lihtsalt usaldusväärse lapsehoidja, keda teie pere vajab.

Alusta lapsehoidja otsimist kohe!

Liituge Babysits kogukonnaga!

Registreeru tasuta