Abi - Premium tellimus

Tere tulemast Babysitsi perre! 🏠 Saad hõlpsasti üle minna Premium-tellimusele meie veebisaidi Premium-uuendamise lehe kaudu (pärast registreerimist) või otse Babysitsi rakenduse kaudu.

Olete tõenäoliselt sisse logitud teise kontoga, mitte sellega, mille Premiumiks muutsite. See võib kergesti juhtuda, kui olete registreerunud nii oma e-posti aadressiga kui ka Facebooki, Google'i või Apple'i kaudu. 💡 Otsige maksekinnituse e-kirja, mille teile saatsime: selle saanud e-posti aadress kuulub teie Premium-kontole. Logige välja ja seejärel selle e-posti aadressiga uuesti sisse. Kui te e-kirja ei leia, võtke meiega ühendust ja me aitame teid.

Sa saad oma Premium-tellimuse igal ajal Premium lehel tühistada. Kui tellisid läbi App Store'i või Google Play, palun tühista otse nende platvormide kaudu. Pärast tühistamist on sul endiselt juurdepääs Premium-teenustele kuni sinu praeguse perioodi lõpuni.

Absoluutselt! 🌟 Isegi pärast tellimuse lõppemist saad jätkata kõiki oma olemasolevaid vestlusi. Hea uudis - saad ka vastata kõikidele uutele sõnumitele lapsehoidjatelt täiesti tasuta.

Saad oma makseviisi uuendada, minnes oma konto Premium jaotisse ja klõpsates nuppu 'Uuenda makseviisi'.

Jah. Kui alustate Premium-tellimusega 14 päeva jooksul, saate lõpetamiseks oma kontol kasutada "lepingu tühistamist". Kui te pole kohtumist või broneeringut planeerinud, saate täieliku tagasimakse; kui olete, hoiame ühe kuu tasustamise tasu 80% ja tagastame ülejäänud summa. Saate kinnituse e-kirjaga. Tulevaste maksete peatamiseks kasutage "Tellimuse tühistamist". Apple või Google Play kaudu ostetud tellimuste puhul kehtivad nende tagasimakse reeglid.